Geplaatst op Geef een reactie

Uitgebreide Pendix review op Sint Christophorus

REVIEW: PENDIX EDRIVE

“Drie artikelen geleden heb ik de Pendix eDrive aan jullie voorgesteld. Het is nu tijd voor mijn subjectieve rij-impressie.

Met de Pendix eDrive ombouwset kan je van bijna iedere fiets een E-bike maken. Een paar maanden geleden heb ik mijn eigen Santos door F.O.N. (de Nederlandse Pendix-importeur) van zo’n elektrische motor op de trapas laten voorzien. Ik ben natuurlijk niet de eerste die dit gedaan heeft. Er rijden al meerdere Santossen, Koga’s, Avaghons en dergelijke met de Pendix rond”…

De hele review lezen? Kijk op http://www.sintchristophorus.nl/review-pendix-edrive/  

Santos Review Pendix eDrive 01
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.